CrossConnect

Hozza magát jó formába!Jó Formában Program

Intsen búcsút a zavaró kilóknak a Jó Formában Program segítségével!
Ez a fogyókúrás program egy étvágycsökkentő homeopátiás gyógyszer és egy diétás italpor kombinált használatán alapul.

A Jó Formában Program alapja a természetes hatóanyagú Cefamadar® homeopátiás gyógyszer, amely tartósan csökkenti az étvágyat, így természetes módon segít megszabadulni a felesleges kilóktól. A fogyókúra még hatékonyabb indításáért a program kezdetén (2-3 héten át) pedig a Cefamagar® diétás italpor alkalmazását javasoljuk a Cefamadar® homeopátiás gyógyszer mellett. Ha követi Programunkat, az eredményt hamarosan látni fogja. És nem csak Ön.

Cefamadar Életmód Program

Programunk a tervezett fogyókúrája megtervezésében nyújt hatékony segítséget Önnek.

A Cefamadar életmód tanácsadási oldalon komplex módszert nyújtunk, amely a táplálkozás, testmozgás, mentális tudatosság és a Cefamadar tabletta együttes alkalmazását jelenti.

  • Felmérjük a túlsúllyal kapcsolatos alapadatait.
  • Felmérjük életmódját, ezzel meghatározzuk a napi energiafelhasználását.
  • Javaslatot teszünk a fogyás elindítása érdekében szükséges csökkentett energia bevitelre.
  • Választása szerint kombinálhatja a diétát a vállalt plussz mozgással.
  • Az oldalon végzett felmérés és vállalásai alapján személyre szóló életmódprogramot kap mely tartalmazza az ön számára javasolt napi kalóriabevitelt, ígéreteit és súlycsökkenés előrelátható mértékét .


CEFAMADAR®:

A túlsúly kezelésében a Cefamadar® tabletta sok éves kedvező tapasztalat alapján elfogadott homeopátiás gyógyszer. A Cefamadar® egyedüli hatóanyaga az Ázsiában emberemlékezet óta jól ismert gyógynövény a Calotropis gigantea (Madar) szárított gyökérkérge, amely jóllakottság érzését kelti, vagyis az ön étvágyának csökkentésével segíti a kevesebb kalória bevitelt és biztosítja, hogy elérje a kitűzött kisebb testsúlyt.

A Cefamadar® tabletta megbízható, hatásos, alacsony kockázatú, a szervezetet nem megterhelő homeopátiás gyógyszer. Hosszú időn át szedhető, nincsenek ismert mellékhatásai és a szedéséhez hosszú távon sem alakul ki hozzászokás, hatását változatlanul kifejti. Egy éves életkortól adható, tehát túlsúlyos gyermekek is szedhetik!

A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét.


CEFAMAGAR®:

A kalóriacsökkentő programot most még egy új fogyókúrás eszköz egészíti ki: az új, hatékony Cefamagar® diéta. A minőségi diétás italpor (különleges táplálkozási célú élelmiszer) tartalmaz minden alapvető tápanyagot, és ráadásul kifejezetten jóízű is! Így napi egy vagy két étkezés is kiváltható a készítménnyel, amelyet alacsony zsírtartalmú tejjel kell elkészíteni, és mindössze 262 kalóriát tartalmaz adagonként. A Cefamagar® hozzájárul a szervezet napi vitamin, ásványi anyag, és aminosav szükségletének biztosításához. A Cefamagar® a vitalitás megtartása mellett segíti a teljesítményt a csökkentett kalóriatartalom ellenére. Emellett ügyelni kell megfelelő mennyiségű folyadékbevitelre (kb. 2 l alacsony energiatartalmú ital vagy víz fogyasztása ajánlott) és arra, hogy a napi étrendből ne hiányozzon a zöldség és a gyümölcs sem!

Cefamagar® - Testtömeg csökkentést elősegítő különleges táplálkozási célú élelmiszer vitaminokkal, ásványi anyagokkal, nyomelemekkel és L-karnitinnel.
A Cefamagar® fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

Az alábbi linkre kattintva tudjon meg külön-külön is többet mindkét minőségi termékről!


Cefamadar® Cefamagar®