CrossConnect

Partnerek

Cégünk végzi a CEFAK KG. német cég Magyarországon törzskönyvezett vény nélküli gyógyszereinek, a Laboratec spanyol és a Courage+Khazaka német cégek egyes termékeinek forgalmazását és promócióját.

CEFAK KG

CEFAK logó

A CEFAK cég 1948 óta elismert és megbízható vállalat, mely saját fejlesztésű növényi alapanyagú illetve homeopátiás gyógyszereivel és ásványi anyag tartalmú készítményeivel áll a rászorulók segítségére.

Amennyiben többet szeretne megtudni a CEFAK cégről, kérjük látogasson el honlapjukra: www.cefak.com

Magyarországon forgalmazott termékek:

CEFAK Magyarországon forgalmazott termékei

Courage + Khazaka electronic GmbH

Courage + Khazaka logó

A Courage + Khazaka electronic GmbH Kölnben, Németországban működő cég.

A cég bőrgyógyászati diagnosztikai eszközök gyártására specializálódott. Ügyfelei közé tartoznak bőrgyógyászok, kutatási központok, egyetemek és vezető kozmetikum gyártók. A cég 1986-os alapítása óta jelentős hírnevet szerzett a világban. A Herpifix kifejlesztésekor a cég haszonnal tudta alkalmazni az orvostechnikai eszközök gyártásában szerezett korábbi jelentős tapasztalatait.

Amennyiben többet szeretne megtudni a Courage + Khazaka cégről, kérjük látogasson el honlapjukra: www.courage-khazaka.de/

Magyarországon forgalmazott termékek:

Courage + Khazaka Magyarországon forgalmazott termékei

Laboratec S.L

Laboratec logó

A Laboratec S.L. egy fiatal, dinamikus spanyol cég, magasan képzett, tapasztalt kutató és fejlesztő csapattal. 2 éves fejlesztői munkájuk eredménye a Sinorina növényi kivonat létrehozása.

Amennyiben többet szeretne megtudni a Laboratec cégről, kérjük látogasson el honlapjukra: www.laboratec.es

Magyarországon forgalmazott termékek:

Laboratec Magyarországon forgalmazott termékei