CrossConnect

CrossConnect - Üzleti fejlődés partnerségben

Küldetésünk

A CrossConnect Kft. küldetése az, hogy hazai és külföldi gyógyszeripari partnereit hatékony, költségkímélő megoldásokkal és korrekt partnerséggel segítse üzleti céljaik elérésében.

Tevékenységünk

Partnerségben költséghatékony megoldásokkal a termék sikeréért!

2004-től folyamatosan építjük partneri körünket elsősorban a nemzetközi gyógyszer kereskedelem, marketing és promóció területén. Partnereink számára a nemzetközi kereskedelmi kapcsolatok kiépítése és napi működtetése mellett a törzskönyvezéstől a termékbevezetésen át a promóciós kampányok megszervezésén keresztül a média vásárlásig teljes szolgáltatást nyújtunk különböző gyógyszerekre.

Cégünk végzi a CEFAK KG. német cég Magyarországon törzskönyvezett vény nélküli gyógyszereinek, a Laboratec spanyol és a Courage+Khazaka német cégek egyes termékeinek forgalmazását és promócióját.

Raktározás

Cégünk 2008-ban teljes körű gyógyszer nagykereskedelemi engedélyt kapott 1/a és 1/b termékcsoportokra ( allopátiás és homeopátiás termékek).

A raktár modern épületben működik, 24 órás folyamatos porta és őrszolgálattal, tüzvédelmi és biztonsági rendszerekkel, elektronikus – kalibrált – hőmérséklet mérő/regisztráló rendszerrel.

Elsősorban különleges odafigyelést igénylő vagy speciális kis forgalmú termékek raktározásában és disztribúciójában ajánljuk szolgáltatásainkat.

CrossConnect Kft. gyógyszer raktára:

1106 Budapest, Maglódi út 6.
Telefon/fax: (1)-261-7887
e-mail:

Termék forgalmazás és promóció

Tevékenységi körünk:

  • Piacelemzés
  • Marketing stratégiai és taktikai tervek készítése
  • Törzskönyvezés szervezése (gyógyszerek, CE-termékek, étrend kiegészítők)
  • Logisztikai szolgáltatások
  • Termék bevezetési kampányok tervezése, kivitelezése
  • Promóciós kampányok tervezése, szervezése, kivitelezése
  • Média vásárlás