CrossConnect

Hatékony súlycsökkentés természetes módon

Cefamadar® tabletta

Homeopátiás gyógyszerkészítmény

Fogyjon természetesen!

A túlsúlyosság veszélyeiről és a fogyókúra szükségességéről és módszereiről sok millió szót írtak le és mondtak el, és ezernyi különféle diéta, étrend kiegészítő és gyógyszer áll rendelkezésre, hogy az áhított súlycsökkentést segítse. A túlsúlyosság feltétlenül kezelést igényel, ha az un. testtömeg index meghaladja a 30 kg/m2 (TTI = testsúly kg/testmagasság méter a négyzeten) értéket. A túlsúly kockázatainak elkerülésére és az egészséges, esztétikus alak visszanyeréséhez ajánlunk sikeres, természetes és biztonságos utat.

A Cefamadar® biztonságos, ellenőrzött homeopátiás gyógyszer a túlsúly kezelésére. Egyedüli hatóanyaga a Calotropis gigantea (más néven Madar) gyógynövény. Az előállítás során a Calotropis gigantea szárított gyökerének kérgét használják, melynek fűszeres-aromás illata van. A gyökér kérgéből kivont hatóanyagot sikeresen alkalmazzák világszerte a homeopátiás terápiában több mint 100 éve. Minden egyes Cefamadar® tabletta 250 mg hatóanyagot tartalmaz (Calotropis gigantea 250 mg trit. D4), ez biztosítja a gyógyszer hatékonyságát.

A Cefamadar® tabletta megbízható, alacsony kockázatú, a szervezetet nem megterhelő homeopátiás gyógyszer. Természetes hatóanyagú, hosszú időn át szedhető, nincsenek ismert mellékhatásai. Egy éves életkortól adható, tehát túlsúlyos gyermekek is szedhetik! Kezdjen fogyókúrához a Cefamadar® segítségével!

Tervezze meg fogyókúráját ingyenes Életmód programunkkal! Részletek az életmód tanácsadás oldalon.

Vény nélkül kapható a gyógyszertárakban!

A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!