CrossConnect

Hatékony súlycsökkentés természetes módon

Türelem a tartós siker titka!

Türelem – a tartós siker titka!
Tanácsok A CEFAMADAR használatához

Hogyan fogyjak?

A Cefamadar csökkenti az étvágyat. De csodák nincsenek. Kevesebbet kell ennie, hogy lefogyjon. Tűzzön ki egy megcélzott testsúlyt, és tűzze ki a határidőt, amikorra ezt a súlyt el akarja érni. Ne akarjon gyorsan lefogyni, mert veszélyezteti célja elérését! A gyors fogyás veszélye az, hogy a szervezete gyorsan visszaszedi a leadott kilókat.

Hogyan lesz tartós a súlycsökkenés?

Szedje a Cefamadar® tablettát és ellenőrizze gyakran a súlyát!! A túlsúlyossága sem alakult ki néhány hét alatt. A természetes és tartós súlycsökkenés maximum 1-3 kg havonta. . Ha megtorpan a fogyásban, ne keseredjen el, inkább átmenetileg fokozottan diétázzon, hogy utolérje magát. A lassabb fogyás tartós eredményt hoz: Ön megváltozik testben, lélekben. Megváltozik az ételekhez, evéshez fűződő viszonya. A Cefamadar® homeopátiás készítmény, ezért szedése hosszú időn át biztonságos, mert nincsenek mellékhatások, és nem okoz hozzászokást, ugyanakkor a hatását is lassabban fejti ki.

Mit egyek?

Bármit ehet, ha közben a testsúlya a kitűzött mértékben (havonta 1-3 kilogramm) csökken. Túl sokan és túl sokat írtak le különféle diétákról, túl sok az élelmiszer bevitelt pótló és kiegészítő készítmény, a zsírégető, a test biológiai egyensúlyát befolyásolni akaró megközelítés. Van egy hetes, 14 napos egy hónapos, 1500 kalóriás, vagy zsírmegvonásos illetve alacsony szénhidrát bevitelt ajánló diéta. Mindannyian próbálkozunk! EZEK NEM TERMÉSZETES MEGKÖZELÍTÉSEK! LAZÍTSON!

A homeopátia alapelvének megfelelően a természetes fogyás elérhető természetes, egészséges élelmiszerek bevitelével. Az Ön szervezete segíteni fogja igyekezetét a fogyásban, hiszen a túlsúlyosság nem természetes állapot. A Cefamadar® csökkenti az étvágyat, és támogatja Önt, hogy elérje a kitűzött testsúlyát a kitűzött határidőre, ha betartja az alapszabályt: napi három könnyű étkezés és egészséges, kiegyensúlyozott étrend.

Mit tegyek?

Legyen türelmes, de aktív! A fogyást ki kell egészíteni mozgással is. Ehhez nem kellenek drága eszközök vagy személyes tréner. Elegendő, ha legalább egy órát tempósan gyalogol naponta, illetve az idősebbeknek elég, ha többet sétálnak, mint eddig. Ne használják a liftet és lépcsőzzenek minél többet a metró mozgólépcsőn is. Már ilyen egyszerű módszerekkel is segíthetik, hogy testük visszanyerje a teljes egészségét. Szív és érrendszeri betegségben szenvedők, cukorbetegek, asztmások és mozgásszervi betegségben szenvedők mindig beszéljék meg fogyókúrájukat és az életvitelüket érintő változásokat az orvosukkal is! A Cefamadar® tabletta ráadásul egy éves életkortól adható, tehát túlsúlyos gyermekek is biztonsággal szedhetik.

Sok sikert és jó egészséget!