CrossConnect

A menstruációs zavarok hatékony és kíméletes gyógyszere

- A termék forgalmazása további értesítésig szünetel! -

Cefanorm® kapszula

Növényi alapanyagú gyógyszer

A természetes, növényi alapú alternatíva

A nők számára a menstruáció előtti napok és a havi vérzés időszaka keserves lehet, sok kellemetlen panasz el sem múlik, amíg a menstruáció véget nem ér. A panaszok rendkívül sokfélék lehetnek:

  • „Klasszikus” menstruációs rendellenességek. Ezek jelenthetik a vérzés elmaradását, gyengeségét/túlzott mértékét, vagy túl gyakori felléptét illetve elmaradását.
  • A premenstruációs tünetegyüttes. A menstruáció kezdete előtt lép fel, a vérzés megjelenésével megszűnik. Fő jellemzői a fejfájás, az emlők fájdalmas duzzanata/feszülése/érzékenysége, ödéma, idegesség, nyugtalanság, feszültség, csökkent vitalitás, koncentráció gyengülés, érzelmi labilitás, depresszió

A Cefanorm® alkalmas arra, hogy hormonok alkalmazása nélkül csökkentse a prolaktin-szintet, mely túlzott termelése a panaszok közös hátterében áll. Ennek következtében a Cefanorm® a panaszokat hamar csillapítja, vagy akár megszüntetheti.

A Cefanorm® nőgyógyászatban alkalmazandó gyógyszer a menstruációs zavarok, kezelésére főként akkor, amikor a hormon-készítmények alkalmazása mellékhatásuk miatt meggondolandó.

Vény nélkül kapható a gyógyszertárakban!

A kockázatokról és mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!