CrossConnect

Az ajakherpesz modern kezelése

Előnyök

A Herpifix számos előnnyel rendelkezik a krémek használatával szemben. Európában számos elégedett Herpifix ügyfél igazolta ezt az utóbbi években.

Mentes a vegyi anyagoktól

A pH érték csökkentése egy különösen gyengéd kezelési mód. A szervezetnek nem kell feldolgoznia semmilyen „idegen” anyagot. Ez azt jelenti, hogy:

  1. Nincsenek mellékhatások.
  2. Az alkalmazás jól tolerálható és gyengéd a bőrhöz.
  3. Gyermekek és terhes nők is használhatják a Herpifixet.

Mindig készen a használatra

A Herpifix kezelés csak abból áll, hogy a készüléket 30 másodpercen át a bőrhöz érintjük. Ez azt jelenti, hogy :

  1. A kezelés láthatatlan.
  2. Mindig Önnél lehet a Herpifix.
  3. A Herpifix nem romlik el – mindig készen áll a használatra.

Megelőzés kezelés helyett

A Herpifixet azonnal alkalmazni lehet már az ajakherpesz első jeleire. Amikor először lehet érezni az ajkon az égető vagy bizsergő érzést, még meg lehet előzni a herpesz kitörését, mert:

  1. A Herpifix megakadályozhatja az ajkakon a hólyagok kialakulását.
  2. A Herpifix elfér egy zsebben, mindig Önnél lehet.
  3. A Herpifix vegyi anyagokat nem használ, tehát inkább használjuk a Herpifixet többször mint nem elégszer.

Terhesség alatt

Az ajakherpesz a terhesség alatt is egy nagyon kellemetlen baj. Mostanáig mindig meg kellett kérdezni Önmagát: milyen kezelést válasszak, hogy elkerüljem a mellékhatásokat?

Most már itt van az egyszerű válasz: Herpifix. Mivel mentes mindenféle vegyszertől, nincsenek mellékhatásai sem. Ezt azt jeleneti, hogy nem kell aggódnia használat közben, még terhesség alatt sem.

A Herpifix a bőr pH értékét gyengéden lecsökkenti, így az ajakherpeszt hatékonyan leküzdi. A hatás tisztán helyi és a bőr pH értéke hamarosan visszaáll a normál értékre.

Gyermeke semmilyen veszélynek nincs kitéve.

Az egész családnak

Amikor krémmel kezeli az ajakherpeszt, mindig meg fel kell tennie önmagának a kérdést: ki akarom tenni magamat vagy a gyermekemet ezeknek a vegyszereknek? Milyen életkortól alkalmazhatom az összetevőiket? Van bármilyen mellékhatásuk?

Létezik egy egyszerű megoldás: Herpifix. Nem kerül semmilyen idegen anyag a szervezetébe. Nincs ismert mellékhatása vagy kockázata.

A Herpifix alkalmazása egyszerű mint a gyerekjáték, ezért lehetséges, hogy a gyermekeknél is használható. Az ajakra kell helyezni, és amikor a bizsergő érzés elkezdődik, a kezelést be is lehet fejezni. Gyermekének egyszerűen csak azt kell tudnia elmondania, hogy mikor érzi a bizsergést. Ha ez megvalósítható, akkor gyermekénél is alkalmazhatja a Herpifixet.

Mivel a Herpifix egy higiénés termék, célszerű, hogy minden családtag a saját készülékét használja. Célszerű megkülönböztetni ezeket, ezért mindenki megjelölheti saját Herpifix készülékét a készülékhez mellékelt színes gumigyűrűvel.