CrossConnect

Segítség a gyermeknek

Sinorina®

Segítség a gyermeknek

Mi az éjszakai ágybavizelés?

Éjszakai ágybavizelésnek nevezzük, ha alvás közben ürít vizeletet olyan gyermek, amely napközben már tudja irányítani fizikai szükségleteit.

Hány éves korig normális a bevizelés gyermekeknél?

Öt éves korig tartják normálisnak, de az orvosok szerint hat éves korig nem kell semmi rosszra gondolni és nem érdemes semmiféle kezeléssel beavatkozni, ha a gyerek időnként bepisil - ez egyébként elő is fordul az 5- 6 évesek 15 - 20 %-nál. Az adatok szerint gyakrabban fordul elő fiúgyermekeknél mint a lányoknál illetve az elsőszülött gyermekeknél valamint ha a felmenőknél már előfordult.

Van természetes segítség!

A SINORINA egy komlókivonat, mely a Humulus lupulus (komló) növényből készül, és sajátos tulajdonságai, elsődleges hatóanyagai révén amellett, hogy nyugtató, lazító hatással bír, segíthet a gyerekeket megtanítani, hogyan kontrollálhatják vizelési ingerüket, illetve az éjszakai ágyba pisilést. Ezekkel a tulajdonságokkal a termék által kibocsátott aromák rendelkeznek.

A SINORINA három éves kortól aromaterápiás módon alkalmazható olyan gyermekeknél, akik vizelet-visszatartási problémákkal küzdenek. Az alvó gyermek mellet elpárologtatott Sinorina mellékhatások nélkül fejti ki hatását.

Nézzen körül az oldalon és tudjon meg többet a kisgyermekek éjszakai ágybavizeléséről és arról, hogyan segíthet a SINORINA.

A Sinorinát árusító patikák listája.