CrossConnect

Segítség a gyermeknek

Komló elvirágzott virágzata

Miért hat a Sinorina?

2012 / 2013-ban ígéretes vizsgálatokat folytattak Spanyolországban 300 kisgyermek részvételével a Sinorina kedvező hatásairól. A vizsgálat kitűnő eredményekkel zárult. .

A lefolytatott vizsgálat főbb adatai:

A vizsgálat során a “SINORINA” termék használatával szereztek tapasztalatokat 5 és 10 éves kor közötti önkéntesek részvételével. A vizsgált gyermekek hozzátartozóik hozzájárulásával vehettek részt a kutatásban, miután minden tájékoztatást és információt megkaptak a termékről, mely igazolta, hogy a termék nem toxikus és mellékhatással sem rendelkezik. Az ágybavizelési problémákkal küzdő gyermekeknél a kezelés során a SINORINA növényi kivonatból 15-20 cseppet egy impregnált szövetlapra cseppentettek, amelyet a gyermekek ágya mellett helyeztek el, így a hatóanyag belégzéssel hasznosult az éjszakai alvás időtartama alatt.

A kísérlet több egymást követő csoportokban 12 hónapig, negyedéves fázisokban tartott:

  • 1 kiindulási hónap kezelés nélkül (inkontinencia tényének rögzítése),
  • 1 hónap SINORINA kezeléssel és
  • 1 hónap utókövetés kezelés nélkül.
Néhány a kezelésre lassabban reagáló résztvevőnél a SINORINA kezelési fázis igény szerint 2-3 hónapig tartott.

3 hónapos nyomon követés során azt figyelték meg, hogy a SINORINA-val kezelt gyermekek 75%-nál megállt az ágybavizelés egy hónap kezelés után, 5%-nál pedig újabb 2 hónap után. Csupán a gyerekek 20%- a nem reagált a SINORINA-val történt kezelésre. A vizsgálat eredményei alapján az a következtetés vonható le, hogy a SINORINA hatékonysága 80%-os.

Nézze meg a teljes tanulmányt!