CrossConnect

Segítség a gyermeknek

Sinorina®

A SINORINA egy komlókivonat, mely a Humulus lupulus (komló) növényből készül, és sajátos tulajdonságai, elsődleges hatóanyagai révén amellett, hogy nyugtató, lazító hatással bír, segíthet a gyerekeket megtanítani, hogyan kontrollálhatják vizelési ingerüket, illetve az éjszakai ágyba pisilést. Ezekkel a tulajdonságokkal a termék által kibocsátott aromák rendelkeznek.

Használata

Három éves kortól alkalmazható olyan gyermekeknél, akik vizelet-visszatartási problémákkal küzdenek. Amikor a gyermek lefekszik aludni, helyezzen 12-14 cseppet naponta egy kozmetikai vattakorongra vagy kendőre. Használat előtt erősen felrázandó.

Ezt a kozmetikai vattakorongot vagy kendőt az ágy melletti asztalra helyezze, minél közelebb a gyermekhez, bezárt vagy csak résnyire nyitott ajtó mellett (a hatás növelése érdekében), legalább két hónapon keresztül. A SINORINA segítségével a gyerek apránként megtanulja kontrollálni a vizelet szivárgását. Légpárásítóban is alkalmazható, melyből a párával együtt távozik, illetve elektródos párásítóban is a pára kibocsátására szolgáló nyílásnál, de soha nem a vízbe helyezve, hogy a szűrők ne duguljanak el.

A termék összetételének és formájának köszönhetően nem várhatók mellékhatások, kivéve erősen allergiás gyermekek esetében. Allergiás problémák esetén keressen meg egészségügyi szakembert.

Ne hagyja a terméket gyermekek számára elérhető helyen.

Emberi fogyasztásra nem alkalmas, a bőrrel való érintkezés kerülendő.

Összetétel: Prunus Amygdalus Dulcis olaj, Humulus Lupulus, Tocopheryl Acetate, Ascorbyl Palmitate és 2% Humulus Lupulus olajkivonat.

Minden üvegcse 20 ml terméket tartalmaz.

Forgalomba hozatalért felelős személy neve és címe:

LLABORATEC S.L. Muntanyeta no.7.
La Xara / Denia - Alicante, - Spanyolország
www.laboratec.es​
laboratec@laboratec.es​

Magyarországon forgalmazza:

CrossConnect Kft.
1165 Budapest Perjés u. 5.